Speciale reizen

Onze speciale reizen.

Twee maal per jaar reizen we met een groep af. Alle reizen hebben als standplaats Porto Pollo, Hotel le Dune U verblijft hier op basis van halfpension (ontbijt én diner).

 1. Excursie reis. Wilt u wél graag wat van Sardinië zien maar heeft u geen idee waar te beginnen? Of misschien wilt u liever niet zelf rijden. Stap dan in bij ons gezelschap. We reizen samen af naar Hotel Le Dune met een aantal vrijwillige chauffeurs. De auto’s zijn verzekerd en alleen de benzine betalen we ter plaatse met zijn allen. De afstand naar het hotel is ca. 40 minuten en de wegen zijn goed.
  Ter plaatse maken we drie halve dag excursies naar prachtige plekken!

  Er is hostess service ter plaatse.

  VERTREK 2020 : 10 en 17 oktober

  Prijs tot 31 januari 2020: 840 pp in een tweepersoons kamer/v.a. 1 februari toeslag 105 euro

 2. Talen-reis. 17 oktober kunt u tevens kiezen voor een cursus Italiaans. Vijf dagdelen Italiaanse les completeren uw verblijf.

  Hierbij geldt een minimaal aantal deelnemers van 4.

  Prijs tot 31 januari 2020: 895 pp, na 31 januari 1005,00 euro

 3. Spirituele reis. 10 oktober vertrekken we met een groep om de magie van de Sardanese energie te ontdekken. Sardinië is een bijzonder eiland, met veel eeuwenoude krachtplekken. Vijf dagdelen (waarvan 3 excursies) werken we met de transformerende energie. Daarnaast zijn er optioneel uitstapjes waar naar keus aan deelgenomen kan worden.

  Ter voorbereiding op deze reis kun je de korte cursus Pure Energy Bliss bij Reina Oversteegen van Isitra Trainingen volgen. Je leert dan energie waarnemen en transformeren. Reina reist mee als innerlijk reisleider en spiritueel gids om de deelnemers te begeleiden in hun ontwikkeling. Lees hier meer over de reis en de korte cursus.

   Prijs tot 31 januari 2020: 1.215 pp, na 31 januari 1.380 euro

De reizen zijn allen inclusief:

 • vlucht
 • autohuur (gedeeld)
 • hotelverblijf 7 nachten
 • vervoer handbagage
 • gegarandeerd plezier!!!!

Er is een toeslag voor de 1 persoonskamers!

Vul het contactformulier in voor meer informatie: Benvenuti in Sardegna