Skip to content

Groepsreizen en flydrives vanaf 399 euro!

  png_20211207_124412_0000

  Onze speciale reizen.

  Twee maal per jaar reizen we met een groep af. De meeste reizen hebben als standplaats Porto Pollo, Hotel le Dune.

  U verblijft hier op basis van halfpension (ontbijt én diner).

  We reizen dit jaar (2022) met de ladies only excursiereis op 8 mei af voor een heerlijke week in de zon met leuke excursies en extra’s.  Wil je langer dan 8 dagen, dan kun je natuurlijk verlengen (zonder reisleidster in dat geval) Zie hieronder de specificaties bij Excursie reis

  1. Excursie reis. Wilt u wél graag wat van Sardinië zien maar heeft u geen idee waar te beginnen? Of misschien wilt u liever niet zelf rijden. Stap dan in bij ons gezelschap. We reizen samen af naar Hotel Le Dune met een aantal vrijwillige chauffeurs. De auto’s zijn verzekerd en alleen de benzine betalen we ter plaatse met zijn allen. De afstand naar het hotel is ca. 40 minuten en de wegen zijn goed.
   Ter plaatse maken we drie halve dag excursies naar prachtige plekken!Er is hostess service ter plaatse.
  2. FLYDRIVE 8 dagen vanaf 399,00.  Boekt u een fly-drive dan krijgt u van ons een huurauto en een mooie route. De plekken die we boeken en de accommodaties worden naar UW wensen ingedeeld, daarom hebben wij graag even een intake-gesprek met u. We kunnen kijken naar prijs, locatie, beleving, en toegankelijkheid voor minder validen. Prijzen kunnen daardoor sterk variëren maar een gepaste offerte is altijd mogelijk!
         

   ( bij deze reis kunt u ook extra’s als diners/workshops/tours en boot-fietshuur bijboeken! We werken tevens met een locale engelstalige gids!)

  3. Rondreis Boutique hotels. U reist zelf met een (gehuurde) auto naar diverse mooie plekken op het eiland en verblijft ALTIJD in een boutique hotel. Dit zijn hotels die vaak op een speciale locatie liggen in de natuur/aan zee en vaak een typische accommodatie bieden. Luxe is aanwezig evenals sublieme service. De restaurants zijn ster-waardig. Het is een ideale, mooie reis voor stellen, alleengaanden en kleinere groepen.

  De reis wordt speciaal voor u samengesteld, voordeligste data:

  april/oktober vanaf 749,00 (excl autohuur en vlucht) voor 7 nachten.

  mail voor prijzen en info: sardegnatravel.yvon@gmail.com

  CI vediamo in Sardegna!!